μάρκα

Η MISKO είναι η μεγαλύτερη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα, με μακρόχρονη ιστορία και αδιαμφισβήτη ποιότητα. Με καινοτόμο πνεύμα και σύγχρονη φιλοσοφία, η MISKO αφουγκράζεται τον παλμό της αγοράς και τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή λειτουργώντας πάντα με συνέπεια για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της σε όλα τα επίπεδα. Για αυτό, η MISKO βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της ελληνικής αγοράς ζυμαρικών χάρη στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών που μας εμπνέει και μας παροτρύνει να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.

H MISKO, πέραν της σειράς με τα Κλασικά Σχήματα, με την χαρακτηριστική Φούξια συσκευασία, διαθέτει την σειρά MISKO Χρυσή Σειρά, τα MISKO Ολικής Αλέσεως, τις Σάλτσες MISKO καθώς και τα MISKO Σιμιγδάλι Ψιλό και Σιμιγδάλι Χονδρό.

Η διαφήμιση με τον καλόγερο Ακάκιο είναι ίσως η πιο επιτυχημένη διαφήμιση στην ιστορία των Ελληνικών ζυμαρικών, με το χαρακτηριστικό σλόγκαν «ΑΚΑΚΙΕ, μην ξεχάσεις τα μακαρόνια να είναι MISKO!»

Τα μακαρόνια MISKO υπήρξαν, για πολλά χρόνια, άρρηκτα συνδεδεμένα με τον Ακάκιο, τον καλόγερο που ξεκινούσε με το γαϊδουράκι του για τα ψώνια της μονής, όταν ο ηγούμενος του μοναστηριού του υπενθύμισε τα μακαρόνια να είναι MISKO. Ο Ακάκιος δεν έχει εγκαταλείψει την εταιρική ταυτότητα της MISKO, και συνεχίζει να κοσμεί όλες τις
συσκευασίες των προϊόντων.

Το Όραμα της MISKO είναι να συμβάλλει στη σωστή διατροφή των Ελλήνων, μέσα από ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που διαφυλάσσουν τις αξίες της Ελληνικής κουζίνας και παράλληλα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή.

Κάθε πακέτο ζυμαρικών MISKO περικλείει μέσα του όλη την ποιότητα, την πρωτοπορία
και την ιστορία της MISKO, που προχωρά και εξελίσσεται μαζί με την ιστορία της Ελληνικής οικογένειας. Αυτό ήταν και παραμένει διαχρονικά το όραμα της MISKO. Από
την στιγμή που φτιάχτηκαν τα πρώτα ζυμαρικά στο εργαστήρι των οικογενειών Μιχαηλίδη και Κωνσταντίνη στον Πειραιά, μέχρι και σήμερα, η MISKO παράγει ζυμαρικά νόστιμα και θρεπτικά που θα δίνουν τη δυνατότητα σε όλους μας να προσφέρουμε στην οικογένειά μας ότι καλύτερο.