μάρκα

Τα ζυμαρικά MISKO φτιάχνονται από αγνά και φυσικά συστατικά: σιμιγδάλι και νερό. Το σιμιγδάλι προέρχεται από την άλεση των σπόρων του σιταριού στους μύλους. Η παραγωγική διαδικασία των ζυμαρικών έχει ως εξής:

Αρχικά ζυμώνεται το σιμιγδάλι με το νερό σε μεγάλα δοχεία που λέγονται ζυμωτήρια. Η ζύμη αυτή στη συνέχεια πιέζεται μέσα από τα κατάλληλα καλούπια με τρύπες (φόρμες) και παίρνει το επιθυμητό σχήμα (σπαγγέτι, κριθαράκι, κοφτό κλπ). Μετά, τα ζυμαρικά μπαίνουν σε κλειστούς θαλάμους στους οποίους διοχετεύεται θερμός αέρας, και ξηραίνονται. Η ξήρανση γίνεται για να διατηρούνται τα ζυμαρικά για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου, διατηρώντας την ποιότητα και τη διατροφική τους αξία. Μετά ψύχονται ώστε να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου, για να συσκευαστούν. Τέλος, συσκευάζονται σε σελοφάν και στη συνέχεια  τοποθετούνται σε κιβώτια και παλέτες και διατίθενται στο καταναλωτικό κοινό.

Τα ζυμαρικά με αυγά φτιάχνονται από σιμιγδάλι, νερό και αυγά. Η διαδικασία παρασκευής είναι η ίδια με τα ζυμαρικά σπό σιμιγδάλι. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας και πάντα ελεγμένα από τη MISKO. Το αυγό, που χρησιμοποιείται είναι ελεγμένο με αυστηρές προδιαγραφές και με πιστοποιητικά άριστης ποιότητας.