μάρκα

Το Όραμα της MISKO είναι να συμβάλλει στη σωστή διατροφή των Ελλήνων, μέσα από ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, που διαφυλάσσουν τις αξίες της Ελληνικής κουζίνας και παράλληλα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή.

Κάθε πακέτο ζυμαρικών MISKO περικλείει μέσα του όλη την ποιότητα, την πρωτοπορία
και την ιστορία της MISKO, που προχωρά και εξελίσσεται μαζί με την ιστορία της Ελληνικής οικογένειας. Αυτό ήταν και παραμένει διαχρονικά το όραμα της MISKO. Από
την στιγμή που φτιάχτηκαν τα πρώτα ζυμαρικά στο εργαστήρι των οικογενειών Μιχαηλίδη και Κωνσταντίνη στον Πειραιά, μέχρι και σήμερα, η MISKO παράγει ζυμαρικά νόστιμα και θρεπτικά που θα δίνουν τη δυνατότητα σε όλους μας να προσφέρουμε στην οικογένειά μας ότι καλύτερο.

Το τρίπτυχο των αξιών της MISKO

  • Υψηλή διατροφική αξία
  • Εξαιρετική ποιότητα
  • Ευαισθησία απέναντι στον καταναλωτή

Με αφετηρία αυτές τις αξίες, η MISKO δημιουργεί καινοτόμα, απολαυστικά προϊόντα, τα
οποία ικανοποιούν όλες τις διατροφικές ανάγκες που προκύπτουν από το σύγχρονο τρόπο ζωής και μετατρέπουν τις απλές, καθημερινές στιγμές σε παντοτινές.

Η παραγωγή των προϊόντων της MISKO γίνεται, σε όλα τα στάδιά της, με βασικό μέλημα το σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι καταναλωτές αποτελούν για τη MISKO κεντρικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια
παρουσίας της στην αγορά. Όλα τα προϊόντα και οι ενέργειες για τη MISKO σχεδιάζονται
με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Η ηγετική θέση των ζυμαρικών ΜISKO στην Ελληνική Αγορά κτίστηκε χάρη στη σταθερά άριστη ποιότητα και τη σημασία που δίνεται στην επιλογή της πρώτης ύλης.

Κυριαρχώντας σε γιορτινές μέρες αλλά και στα καθημερινά γεύματα, τα ζυμαρικά της
MISKO έχουν ιδιαίτερη θέση στο ελληνικό οικογενειακό τραπέζι, περνώντας σαν έθιμο
από γενιά σε γενιά.

  • Η MISKO λειτουργεί με γνώμονα θεμελιώδεις αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες με την πάροδο του χρόνου
  • Στόχος μας είναι να παρέχουμε θρεπτική διατροφή για όλους. Αυτό σημαίνει ζυμαρικά υψηλής διατροφικής και ποιοτικής αξίας σε τιμές που ανταποκρίνονται στα δεδομένα της σύγχρονης Ελληνικής οικογένειας
  • Ο σεβασμός προς τον καταναλωτή είναι για εμάς άρρηκτα συνδεδεμένος με τον
    σεβασμό προς την ελληνική παράδοση. Για αυτό εμπνεόμαστε από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα από τη μία, αλλά συνεχίζουμε να παράγουμε προϊόντα που αποτελούν κλασική αξία.
  • Στο μυαλό των Ελλήνων καταναλωτών η MISKO είναι συνώνυμη με τα ζυμαρικά, γιατί εδώ και 82 χρόνια το όνομά μας αποτελεί εγγύηση ποιότητας και γεύσης.
  • Τα προϊόντα είναι η γεύση του σπιτικού φαγητού στην Ελλάδα και αυτό μας γεμίζει υπερηφάνεια αλλά συγχρόνως μας δεσμεύει με αίσθημα ευθύνης για να είμαστε πάντα αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.