μάρκα

20.10.12

Χρυσό βραβείο και γεύσεις MISKO στο συμπόσιο για τα 100 χρόνια Ελληνικής αγοράς τροφίμων & ποτών

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών της ελληνικής αγοράς, βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο για τα 85 χρόνια ιστορικής παρουσίας στην Ελλάδα στο Συμπόσιο 100 χρόνων της ελληνικής αγοράς τροφίμων και ποτών που διοργανώθηκε στο Ζάππειο υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

19.10.12

Η MISKO στα FAMOUS BRANDS για 6η χρονιά!

Η MISKO, η ελληνική μάρκα ζυμαρικών, που βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών στην ελληνική αγορά, διακρίθηκε για 6η χρονιά στην 1η θέση στην έρευνα «Famous Brands, οι μάρκες με τη χρυσή φήμη» του Reputation Management Institute-RMI Athens.

16.10.12

«Γιορτή Ελληνικής Κουζίνας με μαγειρικές επιδείξεις και πολλά πλούσια δώρα»

Η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών των Ελλήνων μας καλωσορίζει στη «Γιορτή Ελληνικής Κουζίνας» και μας καλεί όλους να συμμετέχουμε σε μια σειρά μαγειρικών επιδείξεων με ζυμαρικά MISKO που θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένα supermarkets και να κερδίσουμε πλούσια δώρα.

30.07.10

€10.000 κέρδισε η πιο νόστιμη και πρωτότυπη συνταγή της φετινής Σαρακοστής!

Ο πιο απολαυστικός, νηστίσιμος διαγωνισμός της χρονιάς «Κάνε μια Σαρακοστιανή Συνταγή και… MISKO», κορυφώθηκε με τον μεγάλο τελικό την Τρίτη 1η Ιουνίου 2010, στο BLE Pavillion στην παραλία Αλίμου, αναδεικνύοντας για μία ακόμα χρονιά την πιο απολαυστική σαρακοστιανή συνταγή εμπνευσμένη από τη γεύση και την παράδοση της MISKO.